пятница, 8 апреля 2016 г.

ЗНОВУ ПРО ВІДДІЛ ОСВІТИ ОВРУЦЬКОГО РАЙОНУ 

  Активісти Овруцького району Житомирської області неодноразово зверталися до Міністерства освіти, різних правоохоронних органів щодо "діяльності" начальника відділу освіти Северенчука Я.Д.. Надавалися документи за фактами систематичного розкрадання державних коштів в великих розмірах, зловживання посадовим становищем та бездіяльністі. Але чиновник і досі залишається на своїй посаді, різні комісії та ревізії тільки фіксують розкрадання державних коштів - кримінальні справи навіть не порушуються, все для чиновника проходить безкарно.
  Прошу ознайомитись з документом, і все стане на свої місця: розтрачені державні кошти, які на даний час не повернуті державі  (а це 275,34 тис. гривен!!!), кримінальна справа не порушена. Чиновник закінчує будівництво особистого маєтку, і насміхається над всіма.
  Після закінчення перевірки в кінці 2015 року Северенчук Я.Д. незаконно витратив більше 420 тис. грн. на закупку нікому не потрібної посуду та холодильників "НОРД" - і знову ніякої реакції з боку правоохоронних органів, і він знову продовжує"плідно працювати" на своєму кріслі.
Районна влада навіть боїться і криво поглянути в бік чиновника, а не те що звільнити його з займаної посади, а область продовжує "заохочувати" його діяльність. 







Комментариев нет:

Отправить комментарий