среда, 20 апреля 2016 г.

ДЕЩО ПРО МІСЦЕВУ БЮРОКРАТІЮ, АБО ПРО ЗЕМЛЮ ДЛЯ АТОШНИКІВ

Прошу звернути увагу на заяву, яка додається. Автор заяви звернувся вже другий раз до начальника земельного відділу Овруцької міської ради ЖУКА С.В. з проханням пояснити те, де він може отримати земельну ділянку для будівництва будинку, як учасник АТО. Чиновник йому пояснив, що такі заяви прийматися не будуть у зв’язку з відсутністю земельних ділянок та порекомендував прийти ще пізніше….
В листопаді 2015 року автор заяви вже звертався по цьому питанню та отримав таку ж відповідь, пройшло півроку - аналогічна ситуація.
При спілкуванні з групою учасників АТО начальник земельного відділу Овруцької міської ради ЖУК С.В. пояснив, що він на письмові заяви повинен у відповідності з чинним законодавством України надавати відповідь у місячний термін, тому якщо відсутні ділянки - то щоб не надавати відповідь про неможливість виділення – краще взагалі заяви не приймати….
Тільки чиновник не подумав про те, що може краще таки створити базу даних чи реєстр про бажаючих отримати земельні ділянки, щоб виключити можливість створення корупційних схем по цьому питанню.

А прикладів створення корупційних схем у нас достатньо і так.

Комментариев нет:

Отправить комментарий