вторник, 26 апреля 2016 г.

Прояви сепаратизму в Овруцькому районі...

Голова Левковичської сільської ради Овруцького району Житомирської обл. ЛЕВКІВСЬКИЙ В.І. «виділив від душі» 2-м сім’ям учасників АТО ділянки землі біля смітників, які створювались десятками років. При чому, собі та своїм родичам він виділив на тих землях, які придатні для ведення сільського господарства, а ділянки для  учасників АТО на даний час непридатні для його ведення, хіба що для добування глини та і то після утилізації сміття.
При приїзді в с. Левковичі для прояснення ситуації, яка склалася, комісії від адміністрації району  у складі заступника голови районної ради, голови районної спілки АТО та активістів району, родичі ЛЕВКІВСЬКОГО В.І. прибігли з сокирами та молотками на захист своїх ділянок, на які ніхто не претендував. Мати голови кричала, що «АТОшники поїхали в Збройні Сили України заробляти гроші, тому якщо їм не подобаються ділянки, то нехай купують кращі землі за гроші».
Активісти вимагають призвати ЛЕВКІВСЬКОГО В.І. до Збройних Сил України під час чергової хвилі мобілізації з метою «надання можливості заробити грошей».  
Молодий голова Левківської сільської ради напевно так тримається і відноситься до учасників АТО, що має підтримку з боку екс-голови Овруцької райдержадміністрації Левківського М.Г., який за свого часу постачав на Антимайдан тітушок, «кришував» корупцію та організовував злочинні схеми розкрадання державних коштів, та зараз являється депутатом районної ради від опоблоку  і «працює» у підприємстві, яке злочинно знищує ліси на Поліссі. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий